Vaccination..

Igår den 13/11 fick Felicia vaccin mot svininfluensan i skolan..bra gjort från skolans sida att erbjuda eleverna detta och vi föräldrar tvekade inte ens två sekunder om att låta henne få detta mycket omtalade vaccin. Visst, många säger att nähä, det är inget bra medans andra säger joho, det är superbra och mittemellan dessa nähäare och johoare står man som ett fån men samtidigt får ändå sunda förnuftet styra. Vill jag att mitt barn blir dödsjukt eller få ett skydd mot denna influensa som ändå krävt ett par människoliv.

Lillskruttan ska också få vaccinet så småningom och både jag och sambon ska ta det. Får hoppas man får endast lite ont vid sticket men får man feber och influensaliknande symtom så får man vackert stå ut..hellre det än bli supersjuk tycker jag även när det gäller mig själv och sambon samt lillskruttan. Felicia blev bara trött vilket också är en biverkan o lite trötthet går att stå ut med eller hur??? =)

Nähepp, nu ska jag lyssna lite mer på låten Chariots of Fire med Vangelis innan det är dags att dejta sängen för ett par timmar innan det där dags för date med tvättstugan.
Natti natti

RSS 2.0