Hurra för mig..

Sådär ja! Nu har man blivit ett år äldre än man var igår..känns helt ok att fylla 30 måste jag säga =) Har ingen som helst åldersnoja, utan tar det hela med ro. Har två busiga döttrar så även om jag skulle vilja tycka synd om mig själv som blivit 30 så hinner jag inte tänka på det.  Min älskade sambo har försökt att retas med mig det senaste halvåret och riktigt påtalat att jag blir "the magic number" men jag ger snabbt igen med att säga att han ju blir 40 om 4år och DET mina vänner är inte poppis..*s* Minns bara hur han frenetiskt letade efter gråa hår när han var 27 haha

Undrar om nån ringer för att gratta mig idag och sjunger en liten trudilutt samtidigt?? Skulle inte alls förvåna mig om Felicia ringer (hon är förnärvarande hos mina föräldrar) och säger/halv skriker "GRATTIS MAMMA!"  innan jag vet vad jag heter vilket jag sällan gör innan halv tio på dagarna då det tar en bra stund för mig att komma igång så att säga. Sen att jag matat Emma en gång och diskat ur nappflaskan och lite annat  är en annan sak..sitter nästan och halvsover då beroende på när hon vaknat..(när hon vaknat vid 4 på morgonen vet jag garanterat inte vad jag heter eller vad som är fram o bak på mig själv).

Har tänkt på en sak sedan Felicia var liten (hon fyller 6år(!) om 11 dagar): När bebisar skriker för full hals mitt i natten, varför reagerar inte deras pappa då?? (om han finns med i bilden förstås) Min älskling reagerar inte alls..han bara sover gott vidare medan en annan går som en zombie ungefär för så värst vaken är jag inte..
Om det finns någon som har svar på den frågan får de gärna delge mig det för jag blir lika förundrad varje gång. Fast det är klart, ibland snarkar han som det värsta sågverket (tror ibland att jag har företaget Kährs i rummet brevid vårt sovrum) och då är det kanske inte så lätt att höra om något annat händer..*s*

Jaja...nu ska jag vara snäll..kommer vara såååå snäll hela dagen så jag kommer nog själv slås med häpnad över min snällhet ;-) (jag brukar vara snäll men kan emellanåt bli lite irriterad och tappa tålamodet precis som alla andra)


Tjosan..

Jaha ja, så gör man då alla andra sällskap vad det gäller att blogga..*S* Är inte nån som jättelätt faller för grupptryck, utan vill gärna testa på saker när jag själv vill..fast det vill väl alla?? =)
Kommer skriva när tid och lust finns..blir det inte varje dag så blir det kanske ett par gånger i veckan iaf om man har tur..*s*
Är en riktig nattuggla som är uppe så länge som möjligt om nätterna, men det har kanske med mitt yrke att göra också. Jobbar natt inom vården som undersköterska på ett äldreboende och ser till så de gamla är sovandes och välmående under natten. Om de sen inte direkt hänger på larmet stup i kvarten är det underbart, men som alla vet brukar underbart vara kort..allt som oftast iaf..*s* Minns en natt jag var jätteglad över att hitills när klockan var 4 på morgonen inte haft mer än kanske 3 larm men den glada tanken skulle jag inte haft för rätt som det var började det larma utav bara fasen..sprang som ett skållat troll ungefär.
 
När jag sen körde mina 4 mil hem var jag lite trött i mössan och började ett tag fundera på om jag verkligen åkte mot Nybro eller om jag svängt fel och var på väg mot Lenhovda...så följande konversation ägde rum: 
Va fan, nu svängde jag nog fel! Var ska jag lyckas vända bilen för nånstans då?? Helvete också vad klantig jag är!  Som tur var åkte jag åt rätt håll upptäckte jag strax efteråt..men jag var irriterad en bra stund*s* Hade sett snyggt ut att inse att man nog var längre hemifrån än vanligt om jag svängt fel i den berörda korsningen. Får skylla allt på att jag hade ett lååångt 14 timmars vaket pass bakom mig..

Nu ska lilla jag gå och sussa kudde tror jag bestämt..så jag kanske får ett par timmars sömn innan lilltösen vaknar. (hon är lika morgonpigg som sin pappa medans stora tösen är lika morgontrött som jag..en jämn fördelning med andra ord..*s*)
Natti natti


Välkommen till min nya blogg!

Här kommer det skrivas riktigt geniala grejer(ibland kanske men hoppas inte för mycket*s*) och en hel del flum..*s* Enjoy =)

RSS 2.0