Julen snart här..

Jahapp, så var det då dan före julafton. Som vanligt köper vi gran i sista sekund men det brukar bli bra ändå =)

Julklappar inhandlade idag till mamma och mina bröder med respektive..pappa är ute på sjön över jul o nyår o kommer i början av februari tror jag så han kan få en present då istället.
Nu kokar jag julskinkan o ska senare göra knäck o kanske något annat godis..men vi får se.

Julen är annars, förutom stressen över att köpa paket o annat, en högtid jag gillar. Det är ju då man samlas med sina nära o kära, fast det finns ju tyvärr de som är helt ensamma o inte har nån att besöka på julen eller för den del får besök av någon.

Blir inte ett så vidare långt inlägg det här men jag önskar alla en riktigt God Jul och en förhoppning om mycket ljus och mys <3

Ps. För lite julstämning som innehåller ett bra budskap som är sant kan man lyssna på Sissel Kyrkjebö och Tommy Körberg när de sjunger sången "Julen är här"..hittade den på youtube =) http://www.youtube.com/watch?v=7-CWdZ1zXD0

Julen nalkas..

Ja det är ju verkligen så att julen nalkas och den gör det med stormsteg! Har inhandlat endast en julklapp ännu men det kommer bli fler. Iår blir det mest barnen som får och vi vuxna köper typ något symboliskt till varandra å då menar jag vi syskon emellan o till mamma o pappa. Vill man sen ge något till varandra som par (alltså jag till sambon och han till mig då såklart) så kan man ju göra det =)

Tiden har annars gått fort sen jag började jobba natt i maj månad men i januari måste jag tyvärr gå tillbaka till att jobba dag igen och varför det blir så är det många turer kring som knappt jag själv fattar men låt mig säga som såhär, jag känner mig rätt överkörd..men det blir väl så när två styr å ställer och den tredje berörda parten inte får något att säga till om alls..nåja, det blir säkert bra ändå.

Att tiden annars knallat på bra märker man annars genom att den goaste brorsonen som finns (ett riktigt charmtroll) fyller 1år den 15/1 och så har jag min stora tös som blir 8år i februari och den lilla blir sen 3år i maj. Det känns rätt overkligt på något sätt att stora tösen redan blivit så stor då det inte känns som det var så länge sen hon var en liten plutta. Hon har i alla fall redan börjat prata om sitt kalas hon vill ha när hon fyller år och det hon önskar ha ska vi nog kunna fixa så hon får (bowling kalas står på önskelistan så att säga).

Är mycket som hänt annars också under året men inget jag orkar skriva om här och nu för då får jag skriva ett vääääldigt långt inlägg o det orkar jag inte just idag faktiskt. Det som hänt närmast i tiden, ja näst närmast också, är att lilla tösen opererades i november för att förminska sina halsmandlar och ta bort en polyp "bakom" näsan. Det var en jobbig dag då hon sövdes ner med en sån där mask och hon var jätteledsen o jag...tja jag reagerade som de flesta föräldrar nog gör och blev superledsen även jag..gick ju på bara några få sekunder så sov hon men det var lite små läbbigt att se då det inte direkt påminde om när hon somnar som vanligt så att säga. Utgången av operationen blev bra iaf och hon snarkar inte längre och har heller inga andningsuppehåll tack vare det (var mycket därför vi fick tid för op.)

På Lucia gick stora tösen luciatåg först med sin klass på ett ställe som heter Jutegården  här i stan dit pensionärer går för lite olika aktiviteter som tex bingospel mm. Två timmar senare var det dags att samlas i kyrkan med hennes kör för ett luciatåg där på kvällen..jättefint var det och jätteduktiga var de alla flickor men även den lille stjärngossen som var med =)

Nähepp, kanske skulle lägga sig på soffan en stund för i sängen känns det lönlönst lägga sig nu när det ändå snart är dags att gå upp för att om några timmar åka till mamma för vidare färd ner till Karlskrona och min morfar som bor där. Var ett tag sen man träffade honom nu så nu är det banne mig dags.

Får önska er alla en trevlig helg!
                                                                

RSS 2.0