Sommar eller höst? Nu får nog vädergudarna bestämma sig..

Jag trodde att det var sommar på gång men har nog tänkt om idag om det. Hela dagen har det regnat här o blåst lite så jag tror det är mer höst än sommar just nu..tråkigt som f**n är det iaf.. verkar inte som om vädergudarna kan bestämma sig för om sommaren ska vara här eller om hösten redan ska göra sig påmind..make your fu**ing mind up please!!!
Känns som om det är läge att bara lägga sig i sängen med en bra bok och ha barnen nära och bara mysa. Theo jobbar till ca 22 ikväll så det är bara jag och töserna hemma. Ska strax fortsätta sy en kappa till Felicias fönster..har iaf fixat så kanterna inte frasar sig..nu återstår bara resten..*s*

Måste nog fixa mig lite te också..börjar känna mig lite irriterad i halsen..o tid att bli sjuk har jag ont om.. Eller det brukar man som mamma ha..papporna kan krypa ner i sängen o glömma allt som händer runt omkring dem har jag märkt även fast Theo blivit betydligt bättre på att se efter barnen när jag är sjuk. Fast smidigast var det nästan när vi alla fyra var sjuka samtidigt..även fast kräksjuka inte är så nice att ha.. Men att ligga till sängs med illamående o en mage som kunde mått bättre i 1½ dygn var helt tillräckligt. Kändes som om man blivit överkörd av en ångvält efteråt..

Näpp, nu önskar jag alla eventuella läsare en fortsatt trevlig måndagkväll.

Kram =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0